KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

KRAAK

tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin tekijä

kraak kraak

MARKKINOINTI

Ohi ovat ajat, kun piti arvuutella, miten se ovipumppu oikein laulaa kuukausi tolkulla hinkatun lehtimainoksen jälkeen. Tapahtui digiloikka, joka mullisti markkinoinnin kokonaan.

Tuloksellista digitaalista markkinointia ja mainontaa

Digitaalinen markkinointi mahdollistaa onnistumisten todistamisen datan avulla ja epäonnistumisista oppimisen. Enää ei tarvitse pähkäillä mututuntumalta toimiko kampanja vai ei – kunhan se on rakennettu tiettyjen periaatteiden mukaan.
Kraak on ennen kaikkea tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin tekijä. Markkinoinnin, jonka menestystä mitataan, ja jota optimoidaan jatkuvasti.

Kraakilta saat esimerkiksi:

  • Yksittäiset digikampanjat
  • Laajat digitaalisen markkinoinnin kokonaisratkaisut ja markkinointistrategiat
  • Googlen eri mainosmuodot (Google Ads -hakusanamainonta, Display-bannerimainonta, Gmail-mainonta, YouTube-mainonta)
  • Natiivimainonnan ratkaisut
  • Facebook- ja Instagram -mainonnan (sekä jatkuva että yksittäiset kampanjat)
  • Uutiskirjeet
  • Sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin palvelut

KRAAK KRAAK

MEILTÄ kaikkea mainontaan

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Uskallamme väittää, että yrityksen markkinointi vaatii resursseja enemmän kuin yhdelläkään yrittäjällä on oman varsinaisen työnsä lisäksi antaa. Ulkoistettu markkinointipäällikkö on juuri se tekijä, joka pyörittää yrityksen markkinointia yrittäjän sijaan.

GOOGLE

Google Ads -hakusanamainonta on yksi tehokkaimmista tavoista näkyä verkossa. Voimme myös mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi video- ja kuvamainosten sekä display-bannereiden avulla Googlen laajassa verkostossa.

Some mainonta

Sosiaalinen media on tärkeä palanen yrityksen viestintää ja markkinointia. Sen kautta on mahdollisuus kohdata asiakkaita, saada heiltä suoraa palautetta sekä tietoa heidän mieltymyksistään.

Graafinen suunnittelu

Yrityksen visuaalinen ilme on yksi tärkeimmistä tekijöistä luotettavan ja ammattimaisen mielikuvan luomisen kannalta. Omaleimaisuus ja rohkea tyyli – olipa se sitten röyhkeän rönsyilevää tai äärimmäisen minimalistista, huomataan ja muistetaan.

Luovuus ilman strategiaa on taidetta. Luovuus, johon sisältyy strategia on mainontaa.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!