KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

KRAAK

Vaihtoehto rekrytoinnille
– hanki Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Markkinointi

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Uskallamme väittää, että yrityksen markkinointi vaatii resursseja enemmän kuin yhdelläkään yrittäjällä on oman varsinaisen työnsä lisäksi antaa. Lisäksi on kohtuutonta odottaa yrittäjän hallitsevan kaikkia yrittämiseen liittyviä osa-alueita – siksi työt tulisi jakaa eri osaajien kesken. Ulkoistettu markkinointipäällikkö on juuri se tekijä, joka pyörittää yrityksen markkinointia yrittäjän – toisaalta myös palkkalistoilla olevan työntekijän, sijaan.

Mitä Ulkoistettu markkinointi­päällikkö tekee?

Ulkoistettu markkinointipäällikkö johtaa ja suunnittelee yrityksen markkinointia aivan vastaavasti kuin palkkalistoilla oleva markkinointipäällikkö. Lisäksi Ulkoistettu markkinointipäällikkö hoitaa markkinoinnin rutiinityöt, esimerkiksi yrityksen mainonnan, graafiset työt, uutiskirjeet, verkkosivustoon liittyvän analytiikan seurannan sekä sisällöntuotannon työt. Ulkoistettu markkinointipäällikkö ostaa mediaa ja tietää miten sitä ostetaan kustannustehokkaasti. Yrittäjän ei enää tarvitse hankkia Google-mainontaa sieltä, some-sisällöntuotantoa ja graafisia palveluita täältä – Ulkoistetulla markkinointipäälliköllä on kaikki ulottuvillaan ja hallinnassa.
Ulkoistettu markkinointipäällikkö tekee vähintään samat asiat kuin palkkalistoilla oleva markkinointipäällikkö, mutta kuitenkin paljon enemmän ja varmasti rutkasti edullisempaan hintaan.

Kun haluat näkyä

– Ulottuvillasi on nyt osaajia, joilla on paljon enemmän kuin yksi ässä hihassa! Tahdomme saada yrityksesi lentoon.

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö kantaa vastuun päätöksistään

Ulkoistettu markkinointipäällikkö ei ole mikä tahansa ulkopuolinen konsultti, vaan kuin puuttuva osa yrityksen henkilöstöä. Hän hoitaa markkinointitoimenpiteet samalla tehokkuudella ja tarkkuudella, ja kantaa vastuun päätöksistään ja toiminnastaan, kuin palkkalistoilla oleva työntekijä. Ulkoistettu markkinointipäällikkö on investointi, joka saa aikaan mahdollisimman paljon käytettävissä olevalla budjetilla ja ottaa vastuulleen ne markkinoinnin työt, jotka muuten kaatuisivat todennäköisesti yrittäjän päättymättömälle työlistalle. Ulkoistettu markkinointipäällikkö seuraa innokkaasti markkinointiviestinnän kehitystä ja etsii järkevimmät ratkaisut, joilla yrityksen markkinointi tukisi parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen liiketoiminnan kasvua.

Ulkoistetun markkinointipäällikön käyttäminen on helppoa, eikä siihen liity vastaavaa riskiä kuin virallisesti yrityksen palkkalistoille palkattavan henkilön palkkaukseen. 

Haluaisitko sinä kokeilla Ulkoistettua markkinointipäällikköä? Soittele tai laita sähköpostia – mietitään, minkälainen Ulkoistettu markkinointipäällikkö sopisi parhaiten oman yrityksesi tarpeisiin!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!