fbpx

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

KRAAK

Mullistavaa graafista suunnittelua

kraak kraak

Graafinen suunnittelu

Yrityksen visuaalinen ilme on yksi tärkeimmistä tekijöistä luotettavan ja ammattimaisen mielikuvan luomisen kannalta. Yritysilme vaikuttaa asiakkaan saamaan ensivaikutelmaan jopa niin voimakkaasti, että hän saattaa valita kahdesta samaa palvelua tai tuotetta tarjoavasta yrityksestä sen, kumman kokee visuaalisesti viehättävämmäksi. Yritysilme ei ole pelkästään graafikon taiteellinen näkemys yrityksestä tai brändistä – se on yksityiskohtiin asti hiottu kokonaisuus, jonka suunnittelu alkaa ennen kaikkea kohderyhmän mieltymysten tuntemisesta, mutta myös yrityksen syvemmän sielunmaiseman ymmärtämisestä.

Silmää hivelevää visuaalista taituruutta

Graafikkomme Niina on juuri oikea henkilö mullistamaan niin olemassa olevat yritysilmeet kuin loihtimaan erilaiset ja täysin uudet visut uunituoreille yrityksille. Hänen moderni, raikas ja trendikäs otteensa sekä monipuolinen kokemuksensa niin digitaalisten kuin printtimateriaalien suunnittelusta, on omaa luokkaansa ja vertaansa vailla.

KRAAK KRAAK

GRAAFISET PALVELUT

Kraakilta saat muun muassa seuraavat graafiset palvelut:

  • Kotisivujen ulkoasu ja siihen liittyvät graafiset elementit
  • Mainosmateriaalit printtiin ja digiin, kuten mainosbannerit, lehtimainokset, esitteet, käyntikortit, logot, teippaukset ja mainoskyltit
  • Kokonaisvaltaiset yritysilmeet, graafiset ohjeistukset ja brandbookit

Yhdenmukainen ilme läpi koko markkinointi­materiaalin

Onnistunut, yhdenmukainen yritysilme tukee markkinointiviestin perillemenoa ja tekee yrityksestä tunnistettavan sekä erottautuvan. Yrityksen logo on yksi tärkeimmistä brändielementeistä ja antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan. Visuaalisen ilmeen tulee kulkea yhdenmukaisena mukana kaikessa markkinoinnissa, jotta se vahvistuu ja jää asiakkaiden mieleen. Omaleimaisuus ja rohkea tyyli – olipa se sitten röyhkeän rönsyilevää tai äärimmäisen minimalistista, huomataan ja muistetaan.

Graafisen suunnittelun toteutus

Kraakin tekemisen ytimessä on tarjota asiakkaan rahoille vastinetta. Tämä pätee myös graafisen suunnittelun palveluissa.

Suunnittelutyö alkaa aina keskustelulla, jonka agendana on selvittää asiakkaan omat toiveet ja markkinoinnin tavoitteet. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin määrittää asiakkaan pääkohderyhmä sekä mahdolliset muut kohderyhmät mahdollisimman tarkasti. Tältä pohjalta pääsemme käsiksi luovaan työhön, jonka perusteella laadimme visuaalisen vedoksen ideoistamme. Luonnosten ja asiakkaan palautteen jälkeen toimitamme valmiin materiaalin sähköisessä muodossa. 

Kraak yllättää!

Kun tarvitset graafisen suunnittelun palveluita, anna Kraakin yllättää osaamisellaan!