KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

KRAAK Sisältöä

Kotisivuille, blogeihin ja sosiaaliseen mediaan

kraak kraak

Sisällön­tuotanto

Sisällöntuotantoa kanaviin, joissa asiakkaasi viettävät aikaa

Jokaisella alalla tarvitaan kirjoittamiseen erikoistuneita ammattilaisia. Sisällöntuottajat luovat houkuttelevaa sisältöä moniin erilaisiin kanaviin ja auttavat yritystä saamaan uusia asiakkaita herättämällä keskustelua, synnyttämällä luottamusta sekä kehittämällä yrityksen ja brändin tunnettavuutta.
Kraak tuottaa kaiken tarvitsemasi sisällön kanaviin joista yrityksesi löytyy ja haluaa löytyä. Luomme yrityksellesi arvovaltaista ja ainutlaatuista sisältöä
  • sosiaaliseen mediaan
  • tuotekuvauksiin ja tuotevertailuihin
  • kotisivuille ja erilaisille kampanjasivuille (landing page)
  • blogeihin ja artikkeleihin
  • asiantuntijahaastatteluihin
  • asiakascase -tarinoihin ja referensseihin

Luomme sisältöä, johon sinä ja asiakkaasi voivat luottaa. Kirjoitamme ja editoimme tekstiä, joka ei sisällä kirjoitusvirheitä, ei sorru plagioimaan ja on 100% aitoa.

KRAAK KRAAK

Sisällön­tuotantoa

Sisällön­tuotantoa sosiaaliseen mediaan

Oletko selvittänyt kohderyhmäsi liikkeitä verkon eri kanavissa? Tiedätkö, milloin on paras hetki julkaista uusi postaus sosiaaliseen mediaan? Onko some niin sanotusti hallussa?
Me löydämme vastauksen kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien sosiaalisen median sisältöä ja markkinointia. Löydämme oikean kohderyhmän jolle vahvistamme yrityksesi kuvaa. Luomme sisältöä, jota halutaan jakaa ja joka synnyttää positiivista keskustelua. Sovimme yhdessä sisältöstrategiasta, joka helpottaa sisällön tuottamista sosiaaliseen mediaan. Kerromme yrityksestäsi sitä tarinaa, joka tukee myyntiä numeroihin ja muuhun dataan nojaten.

Sosiaaliseen mediaan tuotettu sisältö voi parhaimmillaan olla

  • erinomainen tuki asiakaspalveluun
  • apuna kehittämään omaa tuotetta tai palvelua, kun saat käyttäjiltä suoraa palautetta
  • myyntiä kasvattavaa ja liidejä generoivaa

Tuotekuva­ukset, jotka kasvattavat myyntiä

Kuten kuvilla, myös tekstillä on suuri vaikutus siihen, miten tuotteesi myyvät verkossa. Erinomainen tuotekuvaus vähentää reklamaatioiden määrää, antaa riittävästi informaatiota käyttäjälle sekä kasvattaa kotisivujen tai verkkokaupan kautta tehtyä myyntiä.

Kirjoitamme laadukkaita ja hakukoneystävällisiä tuotekuvauksia, jonka lisäksi tarjoamme osaamisemme käyttöösi, kun haluat vertailla erilaisia tuotteita ja niiden eroavaisuuksia. Laadukkaat tuotekuvaukset auttavat yritystäsi saavuttamaan kilpailuetua muihin yrityksiin.

Sisällön­tuotantoa kotisivuille ja kampanja­sivuille

Hyvä sisältö ei ole vain avainsanoja toinen toisen perässä. Myyvä ja laadukas teksti on lukijansa koukuttavaa, informaatiota tarjoavaa ja ostamiseen ohjaavaa. Ennen kaikkea tekstin tulee löytyä verkon monista erilaisista hakukoneista ja -palveluista.
Kirjoitamme tekstiä niin pieniin kuin suuriinkin kotisivuihin, sekä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraamiseen tarvittaviin kampanjasivustoihin (landing page). Kraakilla on kokemusta lukuisista erilaisista aloista niin bränditarinaansa vasta aloittavista kuin asemansa jo vahvistaneiden yritysten kotisivujen sisällöntuotannosta.
Voimme myös tarkastella nykyistä sisältöä ja kertoa teille kehityskohteista, korjata olemassa olevaa sisältöä vastaamaan paremmin hakukoneiden algoritmeja sekä tuottamaan teille enemmän liidejä ja kauppaa.

Laadukasta sisältöä blogiin

Löytyykö sinulta idea blogiin, mutta aika ei vain yksinkertaisesti riitä siihen, että tuotat riittävästi erinomaista sisältöä lukijoille?
Blogiin kirjoittaminen on aikaa vievää ja vaatii selkeän toimintasuunnitelman. Ei ole myöskään yhdentekevää, millaisella sävyllä viesti kirjoitetaan. On äärimmäisen tärkeää tuntea oma kohderyhmä ja viestiä uniikilla tekstillä, jota on riittävästi.

Tiedätkö, kuinka monta sanaa sinun tulee kirjoittaa blogiin, jotta tekstistä ja käyttämästäsi ajasta on hyötyä yrityksellesi? Blogeihin luodun tekstin sanamäärä on kasvanut vuosittain. Vuonna 2020 keskimääräinen blogiartikkeli sisälsi jo 1269 sanaa. 1000 sanan ja sen ylittävällä sanamäärällä voidaan rakentaa hiljalleen tunnettuutta, vaikuttaa blogisi jakamiseen muissa kanavissa ja luoda parempaa hakukonelöydettävyyttä.

Artikkelit, asiantuntija­lausunnot ja referenssit tukemassa liiketoimintaa

Kraak tuottaa sisältöä artikkelien, asiantuntijalausuntojen, erilaisten referenssien ja asiakascase -tarinoiden muodossa. Osaamisemme korostuu hakukoneystävällisen ja dataan pohjautuvan tekstin tuottamisessa, verkon eri palveluiden ja sosiaalisten medioiden tuntemisessa ja oikean kohderyhmän sekä heitä puhuttelevan kielen tunnistamisessa.
Pyydä meiltä tarjous, kun kaipaat koukuttavaa, houkuttelevaa, jaettavaa, informatiivista, palvelevaa sekä liidejä ja tarjouksia generoivaa tekstiä. Relevantti sisältö on edelleen yksi parhaimmista muodoista kertoa omista tuotteista ja palveluista juuri siellä, missä kohderyhmäsi milloinkin liikkuu.

Kraak yllättää!

Kun tarvitset graafisen suunnittelun palveluita, anna Kraakin yllättää osaamisellaan!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!