Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

TÄYTTÖ | Hauskat hahmot auttavat erottautumaan

TÄYTTÖ.FI - HENKILÖSTÖ­VUOKRAUSTA, SUORAHAKUA JA REKRYTOINTIA

”Yhteistyön alusta asti Kraakilla ymmärsivät meidän tavoitteemme Täytön brändin luomisessa täydellisesti. Teimme tiivistä yhteistyötä, saimme ilmaista mielipiteemme koko projektin aikana ja meitä myös kuunneltiin tarkasti. Kraak otti rohkeasti kopin, kun kerroimme haluavamme olla erilainen ja erottua selkeästi kilpailijoistamme. Pelkistä ideoista ja mielikuvistamme Kraakilla osattiin rakentaa juuri sellainen brändi, kuin mitä olimme halunneetkin. Kraakilaisten luovuus ja ammattitaito näkyi koko projektin ajan heidän tekemisessään. Lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä, ja olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta ulkoasustamme. Voimme lämpimästi suositella Kraakia yhteistyökumppaniksi!”

Ilse Lahdenpohja
Toimitusjohtaja
Täyttö Oy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vie näkyvyytesi uudelle tasolle

Haluatko sinäkin saada yrityksesi lentoon? Ulkoistettu markkinointipäällikkö ei ole vain yksi, ei kaksi – vaan kokonainen tiimi rautaisia markkinoinnin ammattilaisia. Me suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi parhaan markkinointistrategian ja toteutamme sen. 

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!