Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

TÄYTTÖ

TÄYTTÖ.FI - HENKILÖSTÖ­VUOKRAUSTA, SUORAHAKUA JA REKRYTOINTIA

”Yhteistyön alusta asti Kraakilla ymmärsivät meidän tavoitteemme Täytön brändin luomisessa täydellisesti. Teimme tiivistä yhteistyötä, saimme ilmaista mielipiteemme koko projektin aikana ja meitä myös kuunneltiin tarkasti. Kraak otti rohkeasti kopin, kun kerroimme haluavamme olla erilainen ja erottua selkeästi kilpailijoistamme. Pelkistä ideoista ja mielikuvistamme Kraakilla osattiin rakentaa juuri sellainen brändi, kuin mitä olimme halunneetkin. Kraakilaisten luovuus ja ammattitaito näkyi koko projektin ajan heidän tekemisessään. Lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä, ja olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta ulkoasustamme. Voimme lämpimästi suositella Kraakia yhteistyökumppaniksi!”

Ilse Lahdenpohja
Toimitusjohtaja
Täyttö Oy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verkkosivuston näkyvyyden parantaminen Kraakin avulla

Me voimme auttaa, vaikka yritykselläsi olisi jo hyvät nettisivut. Tässä tapauksessa kerromme kotisivuanalyysin ja sivustoauditoinnin avulla miten nykyisen sivustosi orgaanista sijoitusta on mahdollista kehittää ja mitä muuta kehitettävää sivustossa mahdollisesti on.