KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Oma yrityspalvelut | Ilme ja nettisivut uudistettiin ihmiset edellä

OMA Yrityspalvelut tarjoaa kirjanpito- ja taloushallintopalveluita suurella sydämellä aina yrittäjän etu edellä. Vanhat nettisivut haluttiin yhdistää yhdeksi ja samalla tuoda esiin OMA Yrityspalveluiden merkittävin kilpailuetu: ihmisiä. Kraak otti toimeksiannosta kopin ja toteutti OMA Yrityspalveluille uuden ilmeen ja erottuvat nettisivut.

Nämä toteutimme OMA Yrityspalveluille: logo, visuaalinen ilme ja verkkosivut.

Taloushallinnon alalla kilpailu on kovaa – nettisivut on keino erottautua

Taloushallinnon yrityksiä on Suomi täynnä ja ne hyvin pitkälti muistuttavat toinen toistaan: harmaata, jähmeää, turvallista. OMA Yrityspalvelut halusi tehdä täyskäännöksen toiseen suuntaan ja erottautua massasta. 

Suunnittelussa lähdettiin liikkeelle OMA Yrityspalveluiden selkeästi kilpailuedusta – ihmisistä. OMA Yrityspalveluiden jokainen työntekijä tekee työtään täydellä sydämellään yrittäjien parasta ajatellen ja tämä saisi myös uusilla nettisivuilla näkyä. Kraakin luova tiimi sai heti ideasta kiinni ja lähti työstämään uutta suuntaa täydellä höyryllä. 

Logo ja visuaalinen ilme

OMA Yrityspalveluiden aiemmasta ilmeestä haluttiin säästää OMA-tekstilogo, mutta kaikki muu sai mennä uusiksi. Väreiksi toivottiin lämpimiä ja lähestyttäviä värejä. 

Erottuvaksi elementiksi Kraakin graafikkotaikuri Nora suunnitteli O-kirjaimista muodostuvan renkaan, joka on helppo animoida ja jatkohyödyntää myös muualla kuin nettisivuilla. 

Nettisivut

Yksi tärkeä päämäärä oli tehdä verkkosivuista selkeät ja helpot käyttää. Siispä sisällöntuottaja Jenni lähti suunnittelemaan sivujen runkoa kirkas päämäärä mielessään: mitä tietoa ihmiset sivuilta todella etsivät ja miten he löytävät sen helpoiten. 

Käytettävyyden lisäksi oli tärkeää saada teksteistä OMA:n näköiset. Siksi niissä lähdettiin rohkeasti pois perinteisestä yritysjargoniasta ja lähdettiin puhumaan ihminen ihmiselle. Myös ihmiset OMA Yrityspalveluiden takaa tuotiin rohkeasti esiin ja heidän osaamisestaan kirjoitettiin erottuvat kuvaukset Meistä-sivulle.

Tulokset

Verkkosivut saivat OMA Yrityspalveluilta kovasti kehuja. Näin yrittäjä Sanna Tammisto kuvailee yhteistyötä: 

”Kraak sai jotenkin meidän OMAn sydämen ja sielun vangittua noihin sivuihin värimaailmasta lähtien. Ne kertoo sekä meidän isosta sydämestä ja intohimosta toimia yrittäjien tukena, mutta myös sen leikkimielisen fiiliksen joka meillä toimistolla on työporukan keskuudessa. Nämä kotisivut on kuin karkkia, niihin palaa aina uudestaan vaan sen hyvä fiiliksen takia. Näitä halutaan ylpeydellä esitellä eteenpäin. 
 
Kaikki lisäpyynnöt ja toiveet toteutettiin nopeasti ja meidän toiveita kunnioittaen. Ei tarvinnut kuin muutamalla sanalla kertoa mitä halutaan ja Kraak osasi työstää niistä kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Tosi helppo tällaiselle ihmiselle jolla ei ole visuaalista silmää eikä välttämättä ymmärrystä mitä itse edes haluaa 😅”  

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vie näkyvyytesi uudelle tasolle

Haluatko sinäkin saada yrityksesi lentoon? Ulkoistettu markkinointipäällikkö ei ole vain yksi, ei kaksi – vaan kokonainen tiimi rautaisia markkinoinnin ammattilaisia. Me suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi parhaan markkinointistrategian ja toteutamme sen. 

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!