Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Luonkos

LUONKOS - LUONNON­KOSMETIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ JA MARKKINAN INNOVATIIVISIN YRITYS

Luonkos on naantalilainen, arvopohjainen luonnon­kosmetiikkayritys. Useita palkintojakin voittanut yritys pyrkii vapauttamaan ihmiset kylpyhuoneen muovipurkkimerestä luomalla innovatiivisia ihonhoitotuotteita jotka auttavat sekä ihoasi että luontoa. Tuotteet sekä pakkaukset ovat käsintehtyjä, eettisiä, ekologisia, vegaanisia ja zero waste.

Kraakin tekemät työt: brändi-ilmeen uudistus verkkosivulle, graafinen materiaali, digitaalinen mainonta.

”On ollut ilo työskennellä Kraakin naisten kanssa. Alusta asti oli tunne siitä että he ottivat meidän menestyksen kasvattamisen sydämen asiakseen ja tekevät kaikkensa sen eteen. Olemme kiitollisia tästä mahtavasta yhteistyöstä – voin sydämellisesti suositella Kraakia.”

Piritta Fors
Toimitusjohtaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verkkosivuston näkyvyyden parantaminen Kraakin avulla

Me voimme auttaa, vaikka yritykselläsi olisi jo hyvät nettisivut. Tässä tapauksessa kerromme kotisivuanalyysin ja sivustoauditoinnin avulla miten nykyisen sivustosi orgaanista sijoitusta on mahdollista kehittää ja mitä muuta kehitettävää sivustossa mahdollisesti on.