KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Lanttu.io | Logo, ilme ja verkkosivut uudelle yritykselle

Lanttu.io on uunituore IT-alan yritys, jonka takana on pitkän ja rautaisen kokemuksen omaava poppoo. Lanttu.io on oman alansa timantin kova ammattilainen, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Näistä lähtökohdista lähdettiin luomaan erottuva ilme ja näyttävät verkkosivut uudelle yritykselle.  

Nämä toteutimme Lanttu.io:lle: logo, brändi-ilme, verkkosivut, esite ja Powerpoint-esityspohja.

Puhelin, jossa näkyy Lanttu.io:n verkkosivut

Brändi-ilme on tärkeä osa yrityksen identiteettiä

Brändi-ilme on hyvin tärkeä osa yrityksen identiteettiä ja siksi täytyy suunnitella tarkoin. Brändi-ilme tuo parhaimmillaan jopa euroja tilille, sillä hyvä brändi-ilme luo tunnettuvuutta, auttaa erottautumaan ja jää ihmisten mieliin.

Kraak lähti toteuttamaan Lanttu.io:n brändi-ilmettä kohderyhmän, kilpailija-analyysin ja yrityksen antamien toiveiden ja tietojen pohjalta. Lanttu.io toivoi erityisesti modernia ja freesiä ilmettä, joka kuitenkin poikkeaisi massasta. Leikitelläkin saisi – kunhan raudanluja ammattitaito ei jäisi sen varjoon.

Luovan työn tuloksena syntyi Lanttubotti. 

Lanttu.io:n logot

Lanttubotti-logomerkki on selkeä, erottuva ja yritystä kuvaava. Sillä on myös paljon jatkokehitysmahdollisuuksia, sillä se taipuu animaatioihin, videoihin ja monenlaisiin muihin sisältöihin. 

Lanttubotin seurana on tulevaisuuden henkeä uhkuva Lanttu.io-tekstilogo. Raikas lantunkeltainen väri luo brändi-ilmeelle viimeisen silauksen ja sitoo brändi-imagon yhteen.

HYVÄLLÄ SUUNNITTELULLA ONNISTUNEET VERKKOSIVUT YRITYKSELLE

Brändi-ilmeen lisäksi Lanttu.io:lle luotiin verkkosivut. Verkkosivut ovat yrityksen käyntikortti ja siksi niiden tulee olla paitsi näyttävät myös kaikin puolin toimivat. 

Verkkosivut uudelle yritykselle rakennettiin ennätysnopeasti kasaan, sillä Lanttu.io halusi päästä aloittamaan nopeasti toimintansa. Siitä huolimatta lopputulos oli asiakkaan mielestä vaikuttava. Jo kolmen viikon jälkeen sivusto löytyi yritykselle tärkeillä hakusanoilla Google hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla.

Kuvassa havainnollistetaan miltä verkkosivut näyttävät puhelimessa

Tulokset

Vaikka tiukoiltakaan tilanteilta ei aikataulun johdosta projektin aikana vältytty, sai lopputulos suitsutusta Lanttu.io:n porukalta. “Hyvää duunia” ja “H*lvetin hyvä” totesivat koruttomaan tyyliin Lanttu.io:n perustajat Tommi Hyyrynen ja Pertti Karhu. 

Hyyrynen ja Karhu olivat projektiin kaikin puolin tyytyväisiä ja suosittelisivat Kraakia myös muille verkkosivujen tai ilmeen tarpeen oleville yrityksille.

Lanttu.io:n Powerpoint-esityspohjan diat visuaalisena esityksenä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vie näkyvyytesi uudelle tasolle

Haluatko sinäkin saada yrityksesi lentoon? Ulkoistettu markkinointipäällikkö ei ole vain yksi, ei kaksi – vaan kokonainen tiimi rautaisia markkinoinnin ammattilaisia. Me suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi parhaan markkinointistrategian ja toteutamme sen. 

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!