Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Inhimillisempi.fi

INHIMILLISEMPI.FI - VALMENNUKSET TYÖN INHIMILLISTÄMISEEN, TULOKSIA UNOHTAMATTA

Inhimillisempi tarjoaa yritysten menestyksen ja hyvinvoinnin tueksi inspiroivat luennot, koulutuspäivät sekä laajemmat valmennuskokonaisuudet niin työhyvinvointiin, toimintatapojen muutokseen kuin strategian ja arvojen vahvistamiseksi.

Kraakin tekemät työt: brändi-ilmeen luominen, graafinen materiaali, verkkosivut.

”Kraakin kanssa oli helppo tehdä töitä, sillä jaamme saman näkemyksen muun muassa korkeasta laadusta ja viimeistelyn tasosta. Viestintä Kraakin upean tiimin kanssa oli samaan aikaan sekä ammattimaista että rentoa ja sovitusta pidettiin kiinni koko projektin ajan. Kraak sai nopeasti kiinni siitä, mitä hain: sekä brändin visuaalisesti ilmeestä että nettisivuista tuli paitsi itseni näköiset, myös kilpailijoista erottuvat. Yhteistyötä jatketaan varmasti myös tulevaisuudessa!”

Hanna Tähkäaho
Toimitusjohtaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verkkosivuston näkyvyyden parantaminen Kraakin avulla

Me voimme auttaa, vaikka yritykselläsi olisi jo hyvät nettisivut. Tässä tapauksessa kerromme kotisivuanalyysin ja sivustoauditoinnin avulla miten nykyisen sivustosi orgaanista sijoitusta on mahdollista kehittää ja mitä muuta kehitettävää sivustossa mahdollisesti on.