Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Inhimillisempi.fi | Graafinen suunnittelu keräsi suitsutusta

INHIMILLISEMPI.FI - VALMENNUKSET TYÖN INHIMILLISTÄMISEEN, TULOKSIA UNOHTAMATTA

Inhimillisempi tarjoaa yritysten menestyksen ja hyvinvoinnin tueksi inspiroivat luennot, koulutuspäivät sekä laajemmat valmennuskokonaisuudet niin työhyvinvointiin, toimintatapojen muutokseen kuin strategian ja arvojen vahvistamiseksi.

Kraakin tekemät työt: brändi-ilmeen luominen, graafinen materiaali, verkkosivut.

”Kraakin kanssa oli helppo tehdä töitä, sillä jaamme saman näkemyksen muun muassa korkeasta laadusta ja viimeistelyn tasosta. Viestintä Kraakin upean tiimin kanssa oli samaan aikaan sekä ammattimaista että rentoa ja sovitusta pidettiin kiinni koko projektin ajan. Kraak sai nopeasti kiinni siitä, mitä hain: sekä brändin visuaalisesti ilmeestä että nettisivuista tuli paitsi itseni näköiset, myös kilpailijoista erottuvat. Yhteistyötä jatketaan varmasti myös tulevaisuudessa!”

Hanna Tähkäaho
Toimitusjohtaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vie näkyvyytesi uudelle tasolle

Haluatko sinäkin saada yrityksesi lentoon? Ulkoistettu markkinointipäällikkö ei ole vain yksi, ei kaksi – vaan kokonainen tiimi rautaisia markkinoinnin ammattilaisia. Me suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi parhaan markkinointistrategian ja toteutamme sen. 

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!