Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

kraak kraak

Nouto.fi

Nouto - Noutaa ostamasi auton ruotsista tai saksasta

Nouto.fi noutaa asiakkailleen tuontiautoja Ruotsista ja Saksasta. Nouto hoitaa puolestasi kaikki autojen tuontiin liittyvät viranomaistyöt. Sopivan auton löydyttyä Nouto noutaa auton Suomeen 5-10 päivän sisällä. Auto on mahdollista ostaa rahoituksella ja autoon saa myös 24kk kuntoturvan sekä edulliset vakuutukset. 
Nouto ei kuitenkaan ole autoliike eli he eivät osta vanhaa autoasi vaihdossa, ainoastaan noutavat ostamasi auton Ruotsista tai Saksasta. 

Kraakin tekemät työt: brändi-ilmeen uudistus, uudet verkkosivut sekä digitaalinen mainonta.

Asiakkaan kommentti: ”Nouto.fi haki aikoinaan markkinointiin kumppania jonka toiminta olisi läpinäkyvää, osaavaa ja joustavaa. Emme halunneet isoa kasvotonta yritystä hoitamaan kasvavan yrityksemme näkyvyyttä, vaan tavoitteena oli löytää kumppani, jonka saa kiinni ja joka oikeasti paneutuu asiakkaan tarpeisiin. Löysimme sellaisen Kraakista ja mahtavista Niinasta, Danielasta ja Johannasta. Paitsi uusissa kotisivuissa,  markkinoinnissa niin myös uuden CRM:n käyttöönotossa, graafisissa töissä ja teknisissä uudistuksissa Kraakista on ollut korvaamaton apu. Suosittelen jokaiselle joka etsii ammattitaitoista, nopeaa ja henkilökohtaista kumppania markkinointiin ja graafisiin tarpeisiin.”.

– Hans Ekholm, toimitusjohtaja

Mitä mieltä asiakas on kraakista?

”Loistavaa ammattitaitoa yhdistettynä henkilökohtaiseen asiakashuolenpitoon”. – Hans Ekholm, toimitusjohtaja