Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen:

KRAAK – Arvopohjaista markkinointia vastuullisille yrityksille.

KRAAK

Vaikuttavat ja vakuuttavat kotisivut yritykselle

kraak kraak

Täyttö.fi

Täyttö.fi - Henkilöstö­vuokrausta, suorahakua ja rekrytointia

”Yhteistyön alusta asti Kraakilla ymmärsivät meidän tavoitteemme Täytön brändin luomisessa täydellisesti. Teimme tiivistä yhteistyötä, saimme ilmaista mielipiteemme koko projektin aikana ja meitä myös kuunneltiin tarkasti. Kraak otti rohkeasti kopin, kun kerroimme haluavamme olla erilainen ja erottua selkeästi kilpailijoistamme. Pelkistä ideoista ja mielikuvistamme Kraakilla osattiin rakentaa juuri sellainen brändi, kuin mitä olimme halunneetkin. Kraakilaisten luovuus ja ammattitaito näkyi koko projektin ajan heidän tekemisessään. Lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä, ja olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta ulkoasustamme. Voimme lämpimästi suositella Kraakia yhteistyökumppaniksi!”

Ilse Lahdenpohja
Toimitusjohtaja
Täyttö Oy

”Kaikki yhteistyö Kraakin kanssa on ollut vaivatonta ja helppoa. Pelkästä ideasta he ovat osanneet rakentaa juuri oikeanlaisia konsepteja ja toteutuksia, joita olemme halunneetkin. Kraakilla osataan myös sanoa suoraan, mutta rakentavasti, jos jokin idea ei toimi ja pitää palata piirustuspöydän ääreen. Tämä on säästänyt hurjasti aikaa ja ollut todella hyödyllistä varsinkin yrityksen ensimetreillä. Heidän ammattitaitoista sekä osaavaa apua ja neuvoa olemme saaneet aina nopeasti, kun sitä on tarvittu. Suosittelen heitä lämpimästi yhteistyökumppaniksi!”

Sampsa Leivo
Palvelujohtaja
Täyttö Oy

Verkkosivuston näkyvyyden parantaminen Kraakin avulla

Me voimme auttaa, vaikka yritykselläsi olisi jo hyvät nettisivut. Tässä tapauksessa kerromme kotisivuanalyysin ja sivustoauditoinnin avulla miten nykyisen sivustosi orgaanista sijoitusta on mahdollista kehittää ja mitä muuta kehitettävää sivustossa mahdollisesti on.